Falun 2.0

 

Det var en gång en helg i Falun och en riktigt mysig roadtrip med bästa Anna (som kör bil som en kung). En riktigt mysig och spårad helg i en liten stad i Sveriges skogar. Detta är den enda bilden jag i princip tog med kameran. Fanns inte tid eller ork om jag ska vara ärlig. resan var precis sådär mysig som det kan bli när man är 3 tjejer som inte setts på länge.

Det blev en massa party, dans och så en massa sovandes på golv. Man blir rätt snopen när man somnade på en madrass och vaknar på golvet. Men allt har sin charm och helgen var udnerbar och rolig!

Falun var mysigt och ett skönt avbrott från Stockholm. Själv är jag en småstadstjej men efter helgen i Falun kände jag att jag inte är redo att lämna mitt kära Stockholm ännu. (De hade inget ZARA eller Mango eller Topshop!!?!?!)

Nu ska jag inte låta som en storstadstjej som hatar landet och småstäder, det är tvärtom, jag älskar att komma iväg från Stockholm. I Falun kände jag det där lugnet som är svårt att hitta i Stockholms stressen. En riktigt mys stad och jag förstår att Bea trivs.

Blir definitivt flera besök och vem vet, det kanske blir två veckor där i vår för att ta körkortet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s